Over Spotten

-->

OVER SPOTTEN

Spotten is de innovatieve startup van Dura Vermeer en T-Systems. Door IoT-technologie en andere databronnen op een slimme manier in te zetten, kunnen wij unieke parkeerdiensten aanbieden aan gemeentes en bedrijven. Met Spotten hoeven automobilisten nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats.

SAMENWERKING

Als gevestigde naam is bouwbedrijf Dura Vermeer gericht op continuïteit en duurzaamheid, en het bedrijf gaat altijd vernieuwend te werk. Dura Vermeer werkt al 165 jaar lang aan Nederland en heeft dus goede connecties met veel gemeentes.

T-Systems versnelt organisaties in hun digitale transformatie door middel van o.a. digital services en connectiviteit. T-Systems biedt de benodigde technologie en expertise om organisaties digitaal te innoveren en complexiteit te verminderen, zodat de focus op groei en efficiency komt te liggen.

Spotten is de samenwerking tussen deze bedrijven. We willen de digitale focus en ervaring van T-Systems implementeren in de parkeergelegenheid van bedrijven en gemeentes met de infrakennis van Dura Vermeer.

Contact

Benieuwd wat Spotten kan betekenen voor jouw parkeeruitdaging? Neem contact op via de onderstaande button. We denken graag met je mee.

CONTACT