Ervaringen van Spotten

Sinds 2018 hebben we erg mooie projecten mogen uitvoeren voor diverse klanten. Kijk hieronder welke dat zijn en hoe ze werken.

Algemene Gehandicaptenparkeerplaatsen

Parkeerhulp voor de gehandicapte automobilist

De gemeente ’s-Hertogenbosch zocht een oplossing voor de parkeerproblematiek waar gehandicapten mee te maken hadden. Met sensoren die de parkeercapaciteit in kaart brengen en een eenvoudig app weten gehandicapte automobilisten precies waar een vrij plekje is.

Smart city data

Real-time parkeernavigatie Haarlemmermeer

De actuele parkeerdruk wordt in Haarlemmermeer gemeten en gecommuniceerd naar automobilisten met een App. Hiermee kunnen ze rechtstreeks naar een vrije parkeerplaats navigeren op straat of in een garage. Dit resulteert in veel minder zoekverkeer, vervuiling en frustratie. Ook levert dit interessante informatie op over het parkeerbeleid.

Bedrijfsoplossing

In papendorp wordt parkeren steeds gemakkelijker

Parkeren op straat is niet toegestaan in Businesspark papendorp waardoor het in de garages druk is. In Papendorp kunnen bedrijven onderling parkeerplaatsen verhuren en kunnen medewerkers parkeerplaatsen reserveren. Zo wordt de algehele parkeercapaciteit optimaal benut, staan medewerkers niet meer voor verrassingen en worden bedrijven minder afhankelijk van de P+R.

Gehandicaptenparkeren op naam

Gericht handhaven op overtreders

In Amsterdam hebben gehandicapte automobilisten een eigen parkeerplaats. Deze is uitgerust met een sensor die hun auto kan onderscheiden van alle andere auto’s. Er wordt een signaal gestuurd naar de handhaving zodra er iemand parkeert die daar niet mag staan. Door gerichte handhaving blijven de parkeerplaatsen beschikbaar voor de rechtmatige gebruikers.

Parkeerduurbeperking

Handhaven op tijdsgebonden overtredingen

In winkelgebieden het centrum van Rotterdam zijn langdurige parkeeracties niet gewenst. Daarom zijn er wettelijke parkeerduurbeperkingen ingesteld. Met behulp van sensoren in het wegdek wordt de parkeerduur van auto’s gemonitord op de Aert van Nesstraat. Zo kan er gericht worden gehandhaafd op tijdsgebonden overtredingen op basis van anonieme informatie.

Geïnspireerd door het aanbod van Spotten?

Neem contact met ons op en dan kunnen we samen kijken of er een oplossing is die jou kan helpen.